Good morning windy Wednesday

 

Det blåser och blåser, skönt! Ska ut på en promenad sen, bara gå. Andas. För det behöver jag verkligen. Andas. Jag har känt mig alldeles konstig under en längre tid nu. Inte haft ork eller lust att göra någonting i över huvud taget, inte ens måla/rita.. Har inte alls vetat vad jag ska göra men nu tror jag att jag gör det. Jag måste hitta tillbaka till vissa saker, saker som fick mig att må bra förut men som tappats bort. Yoga t ex. Älskar det, så himla avslappnande och underbart! Och så maten, äta tre gånger och inte en, som det för det mesta är nu. Och så fler promenader, för såna är alltid bra.
 

Är så sjukt stressad hela tiden. Över allt och ingenting. Usch. Men med små och större ändringar så kommer det ordna sig. Inte på en gång såklart men med tiden. Bloggen kommer det också hända grejer med, kommer bli mer inlägg. Har gjort om lite som ni kanske märkt, ändrat och lagt till kategorier och så.
Där uppe i menyn kan ni t ex se att det nu står LIFESTYLE, dom kategorierna kommer det bli mer uppdatering i, kommer alltså inte bara vara målningar/teckningar och sånt. Känns bra, känns roligare. Stay tuned! ;)